BELEDİYEMİZİN ÜCRETSİZ TEDAVİ NAKİL YARDIMI BAŞLIYOR. Tarihi: 07.03.2020

Belediye Başkanımız Salih TURAN’ın sosyal belediyecilik görüşleri doğrultusunda; Belediye Başkanlığımızca tedaviye ihtiyacı olan ve ilçemizde bulunan sağlık kuruluşunda tedavi imkanı bulunmayan Küre Belediyesi mücavir alan sınırları dahilinde ikamet eden ve ihtiyaçlarını karşılayamayan ve muhtaç oldukları belirlenen dar gelirli, yoksul, muhtaç, kimsesiz, engelli, yaşlı, sokakta yaşayan kimsesiz kişi, şehit ailesi, gazi, yetim ve öksüz kişilerin il merkezinde bulunan hastanelerde tedavi olmak üzere belediyemize ait araçlarla nakillerinin sağlanarak tedavi bitiminde ilçemize nakillerinin yapılması hizmeti 03.03.2020 Tarihinde Belediye Başkanımız Salih TURAN Başkanlığında gerçekleşen Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında alınan karar kapsamında Küre Belediyesi tarafından ücretsiz olarak yerine getirilmesi tüm meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Bu kapsamda Küre Belediyesi mücavir alan sınırları dahilinde ikamet edenlerden ihtiyaçlarını karşılayamayan ve muhtaç oldukları belirlenen dar gelirli, yoksul, muhtaç, kimsesiz, engelli, yaşlı, sokakta yaşayan kimsesiz kişi, şehit ailesi, gazi, yetim ve öksüz şartlarına haiz vatandaşlarımızın ve/veya yakınlarının telefon veya bizzat başvuruları halinde il merkezinde bulunan hastanelerde tedavi olmak üzere belediyemize ait araçlarla nakillerinin sağlanarak tedavi bitiminde ilçemize nakillerinin yapılması hizmeti belediyemizce ücretsiz olarak verilecektir.

İRTİBAT NUMARALARIMIZ :