İÇMESUYU YOLUNDA ÇALIŞMALARIMIZ YENİDEN BAŞLADI. Tarihi: 30.05.2020

Belediye Başkanlığımızca Bürüm-İmralı-Çatak hattından getirilerek ilçemiz içme suyu şebeke hattına dahil edilerek ilçemizin yaşadığı su sıkıntısını rahatlatacak olan içme suyu su yolu açma çalışmalarına başlandı.Belediye Başkanımız Salih TURAN su yolu ile ilgili yaptığı açıklamada;"Kış mevsiminin gelmesiyle ara verdiğimiz ilçemizin içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan ve Bürüm-İmralı-Çatak hattı üzerinden getirilecek olan içme suyu hattı için çalışmalarımıza yeniden hız verdik. Bu süreçte tüm çabamız tüm gayretimiz su yolu çalışmamızın bir an önce tamamlanması ve suyun bir an önce şebeke hattına verilmesi için. Halkımızın yaz aylarında su sıkıntısı yaşamaması en büyük gayemiz. Çalışmalarımız esnasında rahatsızlık vereceğimiz tüm halkımızdan özellikle Bürüm-İmralı-Çatak halkından şimdiden özür diliyoruz. Çalışmalarımızda bizlerden yardım ve desteğini esirgemeyen tüm kamu ve/veya özel kurum ve kuruluşlara ve kişilere de teşekkür ediyorum.Tek gayemiz, tek amacımız Küre..." dedi.