SU TÜKETİM BEDELİNDEKİ KDV ORANINI %8’DEN %1’E İNDİRDİK Tarihi: 18.02.2022

Belediye Başkanlığımızca su fiyatlarında Katma Değer Vergisi (KDV) yüzde 1’e indirildi.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın açıkladığı, "Mal ve Hizmetlere Uygulanacak Katma Değer Vergisi Oranlarının Tespitine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanı Kararı" Resmi Gazetede yayımlandı.Cumhurbaşkanlığımızca alınan bu karar doğrultusunda Belediye Başkanlığımızca su tüketim bedelindeki yüzde 8 olan KDV oranı yüzde 1'e indirildi.Belediye Başkanımız Salih TURAN’ın konuya ilişkin açıklamasında; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın açıkladığı karar ile enflasyonla mücadele kapsamında bizde gerekeni yapıyoruz ve içme suyu kullanım bedelindeki KDV oranını yüzde 8'den yüzde 1'e indiriyoruz, ilçemize hayırlı olsun" dedi.